lördag 27 mars 2010

Sollefteå

Igår satte jag alarmet på 05.45 eftersom vi skulle åka från byn 06.00 i morse [ och för att jag varken behövde sminka mig eller äta frukost ]. . . men när vaknade jag? Jo, tjugotvå minuter över sex, av ett telefonsamtal av flickorna som stod utanför och väntade på mig. Panik! Det värsta jag vet är att vara sen, och speciellt om det drabbar fler än mig själv. Men halv sju satt jag iallafall i bilen.

Hem med oss hade vi lilla Wilson, en svart liten sötnos som sov hela vägen från Sollefteå och hem. Hemma hos Wilson´s "första hem" fanns en liten rar blandras tik bland alla labradorer. Hon var visst en korsning mellan jack russel och dvärgschnauzer - ursöt och trevlig, bara en aning större än Leiyah.

Snabbshoppade på Sportringen i Birsta också. Ett McKinley-set med vinterjacka och byxor för 540 spänn - som hittat! Sparade 1260 riksdaler på den affären. Jag är nöjd. Och ja, jag vet att det är "slut på vintern" men påsken återstår och jag har inte haft en redig jacka på . . . . minst 5 år, så jag tyckte det var mer än dags.

Kollade på en film igår föresten. Law Abiding Citizen. Jättebra. Se den!post signature

2 kommentarer:

  1. Du är en klok kvinna Janni, det är nu man ska köpa vinterkläder...och skoter...och längdskidor...och alla andra vintergrejer. När första frosten kommer ska jag ta med dig på Grängans och kika på gräsklippare. Romantiskt som fan blir det!

    SvaraRadera