torsdag 17 februari 2011

Hittar ingenting

Nä, jag hittar ju inte den där låten jag hörde som verkade bra.
Och ja, jag är hemma idag. Det går som i skov det här magont:et.
Får satsa på att komma igen i morgon, jag tänker då åtminstone inte vara sjuk i helgen när jag äntligen ska få vara för mig själv en stund. Pierre ska väl gå här och skrota också kan tänkas... men han kanske jag kan skicka iväg med Rasmus.

Den 26:e (?) ska det tydligen bli fest igen. 60/70 tals tema minsann, kul! Har man nå paltor till det då tro? Prickigt va? Måste nog googla lite och jämföra med kläder som jag redan har.

Vad ska man utbilda sig till egentligen? Det finns ju inga jobb här som jag vill ha, som jag vet av. Har kollat på barnskötareutbildning men det är ju 1.5år det! Och egentligen vill jag inte ta fler lån heller... men what to do? Måste kolla lite söderut tror jag.

3 kommentarer:

  1. MEN KÖR PÅ SJUTTIOTALET!!!!
    Hippestilen, Janpan (ditt nya smekis)! Smalt pannband i pannan å skor av hampa! KANONERS!

    SvaraRadera
  2. Barnskötare? Gillar du ens barn??????

    MAKEUP, där har du ditt kall!

    SvaraRadera
  3. På senare år... eller åtminstone tid, så har jag kommit på att jag nog gör det. Läsa sagor, måla, vara ute osv låter ju förhimla härligt! Dessutom jobbar man liksom MED dom och inte ÅT dom eller vad jag ska säga. Största anledningen till att jag förut inte skulle kunna tänka mig att jobba på dagis var ju bajset. Men nu när man har torkat stor-rövs-bajs då är nog små-rövs-bajs en baggis!
    Förresten så kanske jag har magkatarr...ska få tabletter av Marie i morgon. Hon fyller år btw.

    SvaraRadera