måndag 14 mars 2011

Olingsjövallen


Var i vanlig ordning klar flera timmar i förväg innan det bar av till Olingsjön. Väntade på Emil, tittade på när han mekade lite med skotern (gick ju sönder förra helgen) och sen tog jag hans bil och for iväg eftersom han skulle ta skotern.

Kom fram, åt, bäddade och eldade i vår stuga och sen blev det drickning. Mer för vissa än för andra och det blev en rätt så tidig kväll för mig och sällskapet. Halv elva drog vi rövarna till vårat krypin.
Skotern gick även sönder denna gång. Otur är väl bara förnamnet.

Vaknade tidigt, åt frukost, ut och letade leksaker och fiskegrejer. Fiskade ett tag, blev tråkigt rätt fort och vi gav upp. In och fikade lunch, grillade korv och gjorde toast. Moa och Magnus kom.
Gick ut mot morfars bastu. Det tolkades på miniskidor, presenning, gummibåt och sopsäck. Fick whiplash-skada.
Det dracks öl, grogg och naturligtvis Bacardi Melon, blev lagomt lullig.
Mös i stugan innan middag och kvällen slutade vid 20 snåret för mig och E eftersom han skulle upp och åka till Stockholm och jobba igen på söndag morgon. Klockan ringde vid 03 och jag skjutsade honom till bilen. Väldigt tråkigt att han var tvungen att åka men väldigt trevligt att han kom överhuvudtaget!!

Åkte och tittade på ett älgkadaver som vargen fixade i höstas. De modiga folket åkte på skotertur med massa fart medan jag åkte skoter på sjön med Kevin och Ella i en fart som gjorde mig nervös åt andra hållet.
Åkte hem, åt middag, tittade på film och doppade chips i vitlöksdip.

Idag däremot har jag och Leiyah varit ute på en 5-6 kilometers promenad med spring. Alltså intervallträning. Fint väder ute.
Sen gjorde jag lite magövningar och armhävningar. Några alltså. Kände mig duktig. Leiyah är varje fall helt slut, ligger och snarkar i mitt knä.

-

Published with Blogger-droid v1.6.5

1 kommentar: